Mít malé dítko se sebou nese spoustu výdajů, které pominou, jakmile povyroste a stane se vyvinutějším, zralejším, samostatnějším. To platí i v případě dětských plen. Některé děti se naučí chodit na nočník či toaletu velmi brzy, některé si ale „dají načas“ a např. v noci potřebují plenku i do 7 let věku. Ať už potřebujete pleny pro malé nebo větší děti, vyhoví vám značka DADA. Dada extra soft 4 i další její typy a velikosti, jsou levné a kvalitní.

Dada dětské pleny pro děti malé i velké

Dada pants i Dada klasické jednorázové dětské pleny jsou vyráběné pro polský trh. I u nás si ale našly mnoho svých věrných zákazníků. Důvody jsou prosté. Nejenže jsou levné a ve srovnání s některými typy plen i o 50 % levnější, ale především jsou kvalitní. 

Nebude se vám stávat, že by se vám dítě „pročůralo“ nebo „prokadilo“. Možná ojediněle, ale to se v případě řídké konzistence u nejmenších miminek, která stále jen leží a převalují se na zádech, nikdy zcela vyloučit. Gumičky kolem nožek ale výborně drží, mokré fleky na kalhotách nebo punčoškách vás jistě nepotkají. 

Pleny DADA se vyrábí ve třech různých sériích, a to Extra Soft, Extra Care a Pure Care. Díky tomu můžete zvolit ty nejlepší právě pro vaše potřeby. 

Nechybí ani vlhčené ubrousky nebo toaletní papír. Ten můžete bez obav spláchnout do toalety.

Bohatá nabídka zboží nejen pro děti na kupplenky.cz

V e-shopu kupplenky.cz koupíte nejen zmíněné Dada jednorázové dětské pleny, ale také jiné neznámější značky plenek. Kromě vlhčených ubrousků na vás tady čeká i různá dětská kosmetika, přebalovací podložky, plenkové dorty, kojenecké potřeby, nebo třeba kozí mléko. 

Podívejte se sami na obrovské množství zboží pro děti i rodiče a kupte si vše, co vám doma chybí. S kvalitou i cenou budete zajisté spokojeni.